Zorg & Welzijn

Binnen zorg & welzijn is het van cruciaal belang dat ruimtes altijd beschikbaar zijn voor u en uw cliënten. Wij begrijpen het belang hiervan. Calamiteiten komen dan ook altijd bijzonder ongelegen en dienen snel verholpen te worden. Kradon zet zich in om dit met de grootste zorg voor elkaar te krijgen.

5 belangrijkste voordelen

 • Wij zijn 24/7 bereikbaar

 • Volledige ontzorging

 • Zeer snelle responstijd

 • Maatwerk dienstverlening

 • Schoonmaken, reconditioneren en herstellen

Calamiteiten binnen de zorg & welzijn.

Of het nu gaat om een waterschade in de sanitaire ruimte of een brandschade bij de entree van uw zorgcomplex, wij zorgen voor een snelle en kwalitatieve oplossing. Onze calamiteiten diensten zorgen voor de eerste (nood)oplossingen. Vervolgens gaan we over tot de specialistische reiniging, zodat we daarna aan de slag kunnen met het herstellen van de schade. Daarbij houden wij rekening met de geldende veiligheidsprotocollen voor de veiligheid van u, uw cliënten en onszelf.

Een organisatie met korte lijnen

A&D Calamiteiten Service is geen logge organisatie maar werkt met korte lijnen tussen de verschillende afdelingen, zodat we snel en adequaat kunnen reageren op calamiteiten. Iedere melding nemen wij serieus en we komen altijd goed voorbereid op locatie. Onze lijnen met u zijn ook kort want u krijgt één aanspreekpunt binnen onze organisatie. U bepaalt overigens zelf in hoeverre u betrokken wilt worden bij het oplossen van een calamiteit. Wij kunnen het volledig van u overnemen, maar u kunt ook aangeven welke zaken u zelf wilt regelen.

Zo snel mogelijk de zorg weer oppakken, daar zorgen wij voor.

Afb. 1 Zo snel mogelijk de zorg weer oppakken, daar zorgen wij voor.

Niet alleen verstand van zaken

Onze specialisten hebben niet alleen verstand van zaken. Zij weten ook waarvoor zij het doen en dat is volgens ons van cruciaal belang om een calamiteit naar tevredenheid op te lossen. Onze specialisten begrijpen uw situatie en de impact ervan. Zij zijn betrokken en dat motiveert hen om tot het beste resultaat te komen.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met een organisatie die uw belangen begrijpt? Een organisatie die gaat voor snelle en kwalitatieve oplossingen voor calamiteiten binnen de zorg & welzijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een noodgeval? Bellen gaat sneller: 088 – 888 5060

Stuur ons een bericht

Deel onze calamiteiten diensten voor zorg & welzijn op social!

Gerelateerd

De voordelen van onze diensten

 • Geen logge organisatie
 • Complete dienstverlening
 • Eén aanspreekpunt
 • Wij denken met u mee
 • Alles onder één dak
 • 24/7 bereikbaar

Snelle vraag?

Voor een snelle reactie kunt u het beste
telefonisch contact met ons opnemen,

088 – 888 5060

Bereikbaar voor calamiteiten