Zakelijke dienstverlening

Als ondernemer in de zakelijke dienstverlening gaat het erom dat u altijd ongehinderd door kunt blijven werken ongeacht of er sprake is van een calamiteit of niet. Het is daarom verstandig goed voorbereid te zijn door middel van een (vaste) partner die gespecialiseerd is in het oplossen van calamiteiten. Kradon levert maatwerk diensten en gaat tot het uiterste voor de hoogste klanttevredenheid.

5 belangrijkste voordelen

 • Wij zijn 24/7 bereikbaar

 • Volledige ontzorging

 • Zeer snelle responstijd

 • Maatwerk dienstverlening

 • Schoonmaken, reconditioneren en herstellen

Zakelijke dienstverlening met hulp bij calamiteiten.

De zakelijke dienstverlening draait helemaal om efficiënt werken. Denk aan trainingen voor de medewerkers op het gebied van Scrum en Agile. Wij begrijpen dat u niet gestoord wilt worden in uw dagelijkse planning. Daarom proberen wij, in geval van calamiteiten, u en uw personeel zoveel mogelijk door te laten werken aan zijn of haar project(en).

Veel ervaring

Of het nu gaat om een waterschade vanwege een overstroming of een brandschade in de kantine, wij hebben veel ervaring met het aanpakken van calamiteiten. Mede door ervaring hebben we onze dienstverlening steeds verder verbeterd. Wij zijn een organisatie met korte communicatielijnen en handelen kordaad wanneer er een schademelding binnenkomt.

Echter, we kunnen nog zoveel ervaring hebben, maar wij blijven leren want geen situatie is hetzelfde. Dat weten wij binnen onze organisatie en wij blijven eraan werken om onze dienstverlening verder te optimaliseren.

Volledige ontzorging

U en uw personeel hebben wel wat beters te doen dan het oplossen en coördineren van alles wat bij een calamiteit komt kijken. Draag het over aan ons team van specialisten, zodat u en uw personeel er zelf niet aan hoeven te denken. Natuurlijk zullen wij wel de belangrijkste knelpunten met u bespreken, maar daarna kunt u het helemaal loslaten.

Met één telefoongesprek wordt uw calamiteit zo snel mogelijk opgelost.

Afb. 1 Met één telefoongesprek wordt uw calamiteit zo snel mogelijk opgelost.

Met onze calamiteiten diensten zorgen wij eerst voor (nood)oplossingen, zodat er niet nog meer schade ontstaat. Vervolgens zullen wij de ruimte(s) specialistisch reinigen om daarna de schade volledig te herstellen. Het wordt weer precies zoals het was, alsof er niets is gebeurd.

Zelfs de juiste schadevergoeding

Indien u van uw verzekeraar niet de juiste schadevergoeding ontvangt, kunnen wij onze partner in de contra expertise inschakelen om u te ondersteunen. Onze partner kan ervoor zorgen dat u wél de juiste schadevergoeding ontvangt. Kradon wil zich volledig voor u inzetten, zodat u snel verder kunt en daarmee uw omzetverlies minimaliseert.

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een noodgeval? Bellen gaat sneller: 088 – 888 5060

Stuur ons een bericht

Deel onze calamiteiten diensten voor de zakelijke dienstverlening op social!

Gerelateerd

De voordelen van onze diensten

 • Geen logge organisatie
 • Complete dienstverlening
 • Eén aanspreekpunt
 • Wij denken met u mee
 • Alles onder één dak
 • 24/7 bereikbaar

Snelle vraag?

Voor een snelle reactie kunt u het beste
telefonisch contact met ons opnemen,

088 – 888 5060

Bereikbaar voor calamiteiten