Woningcorporatie

Als woningcorporatie wilt u voorbereid zijn op calamiteiten. Bijvoorbeeld waterschade in een appartement dat is veroorzaakt door bovenburen. Dit moet opgelost worden door professionals met kennis van zaken. Kradon gaat voor het hoogst haalbare resultaat met maximale tevredenheid.

5 belangrijkste voordelen

 • Wij zijn 24/7 bereikbaar

 • Volledige ontzorging

 • Zeer snelle responstijd

 • Maatwerk dienstverlening

 • Schoonmaken, reconditioneren en herstellen

Eén aanspreekpunt bij calamiteiten.

Als woningcorporatie wilt u calamiteiten zo snel mogelijk opgelost hebben zonder zelf elke stap in het schadeproces te moeten regelen. Schakel daarom Kradon in en geef de afwikkeling van de calamiteit uit handen. Wij maken met u en de desbetreffende bewoner een duidelijk plan van aanpak. Heldere communicatie helpt u en ons een efficiënte werkwijze te hanteren. Ontlast uzelf als woningcorporatie en schakel ons als gespecialiseerde partij in. Wij zetten ons in voor de maximale klanttevredenheid van u en uw bewoners.

Heel veel ervaring

Van afgebrande huizen tot ondergelopen parkeergarages, wij hebben het allemaal al eens meegemaakt. Onze diensten, het personeel en het materieel zijn volledig afgestemd op snelle en kwalitatieve oplossingen. In de afgelopen jaren is dit continu verbeterd en hier blijven wij verder aan werken, zodat onze algehele dienstverlening nóg beter wordt.

Snelle, veilige en kwalitatieve oplossingen

Ook begrijpen wij dat u als woningcorporatie de calamiteit snel opgelost wilt hebben. Mede daarom zijn wij 24/7 bereikbaar en hebben wij korte lijnen binnen de organisatie, waardoor wij snel kunnen schakelen.

Veiligheid hebben wij hoog in het vaandel. Niet alleen onze veiligheid, maar ook de veiligheid van uw bewoners. Tevens zijn wij betrokken bij uw bewoners, zodat klachten en miscommunicatie tot een uiterst minimum beperkt worden.

Wij streven naar een tevreden woningcorporatie met haar bewoners door altijd betrokken te blijven.

Afb. 1 Wij streven naar een tevreden woningcorporatie met haar bewoners door altijd betrokken te blijven.

Op de woningcorporatie afgestemd

Wanneer u als woningcorporatie gebruik maakt van onze diensten, stemmen wij deze volledig af op uw wensen. Zo bieden wij maatwerk. U kunt aangeven waarmee wij u mogen ontlasten en wat u liever in eigen handen wilt houden.

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een noodgeval? Bellen gaat sneller: 088 – 888 5060

Stuur ons een bericht

Deel onze calamiteiten diensten voor woningcorporaties op social!

Gerelateerd

De voordelen van onze diensten

 • Geen logge organisatie
 • Complete dienstverlening
 • Eén aanspreekpunt
 • Wij denken met u mee
 • Alles onder één dak
 • 24/7 bereikbaar

Snelle vraag?

Voor een snelle reactie kunt u het beste
telefonisch contact met ons opnemen,

088 – 888 5060

Bereikbaar voor calamiteiten