Retail

Een calamiteit in de retail kan niet alleen veel ongemak met zich meebrengen, ook kan er sprake zijn van omzetverlies doordat de winkel tijdelijk gesloten moet worden. Het is van belang dat er kordaat wordt gehandeld, zodat de calamiteit snel wordt opgelost en de winkel zo snel mogelijk weer geopend kan worden.

5 belangrijkste voordelen

 • Wij zijn 24/7 bereikbaar

 • Volledige ontzorging

 • Zeer snelle responstijd

 • De juiste schadevergoeding

 • Schoonmaken, reconditioneren en herstellen

Retail en schade

Het is verschrikkelijk voor u als ondernemer wanneer u tijdelijk uw winkel moet sluiten wegens een calamiteit. Een calamiteit binnen de retailsector komt nooit uit. De maandlasten gaan door, terwijl er geen omzet binnenkomt. Ook dat is schade die u oploopt. U kunt de algehele schade claimen bij uw verzekeraar, maar het is dan nog wel de vraag in hoeverre de verzekeraar u tegemoet komt.

De juiste schadevergoeding

Wanneer u kiest voor A&D Calamiteiten Service, kiest u voor een complete dienstverlening. Met behulp van onze partner helpen wij u ook om de juiste schadevergoeding te krijgen waarin álle schade is opgenomen, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan tijdens het reinigen en het herstel.

Zit u in de retail? Wij zorgen dat u niet voor verassingen komt te staan tijdens het oplossen v/d schade.

Afb. 1 Zit u in de retail? Wij zorgen dat u niet voor verassingen komt te staan tijdens het oplossen v/d schade.

Calamiteitenhulp van begin tot eind

Onze dienstverlening biedt ondersteuning van begin tot eind. Wanneer u de calamiteit bij ons meldt komen wij zo snel mogelijk in actie. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Eerst komt ons team van calamiteiten diensten in actie met noodoplossingen om de schade zoveel mogelijk te beperken.

Vervolgens zal specialistische reiniging plaatsvinden in geval van water- of brandschade. Tot slot gaat ons team van schadeherstel aan de slag met de herstelwerkzaamheden. Daarbij kijken we niet alleen naar de oppervlakkige schade, ook constructieschade pakken we aan zodat de stevigheid van uw pand gewaarborgd blijft. Neem bijvoorbeeld houtrot door een waterschade, hier kijken wij niet overheen.

A&D Calamiteiten Service weet wat de retailsector nodig heeft in geval van calamiteiten. Wij begrijpen het belang van een snelle opening van uw winkel. Indien mogelijk proberen wij zelfs de winkel open te houden en de calamiteit zo snel mogelijk op te lossen met zo min mogelijk hinder. Op deze manier blijft uw omzetverlies beperkt en dat is wel zo fijn.

Een noodgeval? Bellen gaat sneller: 088 – 888 5060

Stuur ons een bericht

Deel onze calamiteiten diensten voor de retail op social!

Gerelateerd

De voordelen van onze diensten

 • Geen logge organisatie
 • Complete dienstverlening
 • Eén aanspreekpunt
 • Wij denken met u mee
 • Alles onder één dak
 • 24/7 bereikbaar

Snelle vraag?

Voor een snelle reactie kunt u het beste
telefonisch contact met ons opnemen,

088 – 888 5060

Bereikbaar voor calamiteiten