Particulier

Niets is voor een particulier zo vervelend als een waterschade, brandschade of stormschade in en om de woning. In dat geval kunt u best wat extra deskundige hulp gebruiken voor de schoonmaak, het reconditioneren en het herstel.

Wij kunnen u helpen met een team van specialisten dat de calamiteit grondig aanpakt en niets aan het toeval overlaat. Door grondig onderzoek, specialistische reiniging en schadeherstel, zorgen wij ervoor dat niets meer van de calamiteit te zien zal zijn.

5 belangrijkste voordelen

 • Wij zijn 24/7 bereikbaar

 • Volledige ontzorging

 • Zeer snelle responstijd

 • De juiste schadevergoeding

 • Schoonmaken, reconditioneren en herstellen

Calamiteiten en de schadevergoeding

Water- en brandschade zijn voor een particulier de meest ingrijpende calamiteiten. Daarvoor is écht goede hulp nodig. Hulp waar u van op aan kunt en dat nét een beetje extra biedt. A&D Calamiteiten Service is ook voor de particulier de juiste partij. Wij zorgen niet alleen voor een volledig herstel, Ook zorgen wij er met behulp van onze partner voor dat u de juiste schadevergoeding ontvangt. Het gebeurt nog te vaak dat de particulier te weinig schadevergoeding ontvangt, waardoor tijdens het herstel grote problemen ontstaan. Wanneer u voor ons kiest, zorgen wij dat u ook op dit vlak goed wordt geholpen.

Wij kunnen u, als particulier, vanaf het eerste gesprek al geheel ontzorgen. U kunt natuurlijk ook vrijblijvend contact met ons opnemen.

Afb. 1 Wij kunnen u, als particulier, vanaf het eerste gesprek al geheel ontzorgen. U kunt natuurlijk ook vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wat deze extra hulp u kost? Niets. Deze extra hulp wordt “contra expertise” genoemd. Wanneer u verzekerd bent worden de contra expertisediensten bij uw verzekeraar gedeclareerd. Waarom de verzekeraar dit accepteert? Dit doen zij niet vrijwillig. De wet heeft hen dit verplicht om zo de particulier sterker te doen staan tegenover de verzekeraar.

Van specialistische reiniging tot schadeherstel

Het oplossen van een calamiteit gaat door verschillende fases. Er zullen meestal eerst noodoplossingen worden aangedragen door onze calamiteiten diensten, zodat er niet nog meer schade optreedt. Vervolgens zal door middel van specialistische reiniging de ruimte grondig schoongemaakt of gedroogd worden. Daarna zal er schadeherstel plaatsvinden om alles in de oude staat terug te brengen.

Een complete dienstverlening

U merkt het al, onze dienstverlening is ook voor de particulier erg compleet. Niet alleen omdat wij vanaf de schadevergoeding tot en met het compleet herstel werken, maar ook omdat u een persoonlijk aanspreekpunt krijgt waar u met al uw vragen terecht kunt. Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u vragen over onze diensten of bent u geïnteresseerd geraakt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een noodgeval? Bellen gaat sneller: 088 – 888 5060

Stuur ons een bericht

Deel onze calamiteiten diensten voor de particulier op social!

Gerelateerd

De voordelen van onze diensten

 • Geen logge organisatie
 • Complete dienstverlening
 • Eén aanspreekpunt
 • Wij denken met u mee
 • Alles onder één dak
 • 24/7 bereikbaar

Snelle vraag?

Voor een snelle reactie kunt u het beste
telefonisch contact met ons opnemen,

088 – 888 5060

Bereikbaar voor calamiteiten