Openbare ruimte

Van bibliotheken tot parkeergarages en winkelcentra, het zijn allemaal openbare ruimtes die voorbereid moeten zijn op calamiteiten. Die voorbereiding kunt u met ons regelen door middel van maatwerk. Wij staan altijd paraat in geval van nood.

5 belangrijkste voordelen

 • Wij zijn 24/7 bereikbaar

 • Volledige ontzorging

 • Zeer snelle responstijd

 • Zo min mogelijk hinder tijdens reconditioneren en herstellen

 • Schoonmaken, reconditioneren en herstellen

Calamiteiten in een openbare ruimte

Een openbare ruimte moet altijd bezoekers en gasten kunnen verwelkomen, ongeacht de calamiteit. Denk aan waterschade, brandschade, stormschade of inbraakschade. Bezoekers willen er geen hinder van ondervinden en dat begrijpen wij maar al te goed. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat tijdens een calamiteit het winkelcentrum toegankelijk blijft, zodat omzetverlies beperkt blijft, of dat er noodoplossingen komen voor verloren vergaderruimtes, zodat vergaderingen ongestoord door kunnen gaan.

Teams van specialisten

Onze mensen weten precies wat zij doen, hoe zij het moeten doen en waarvoor zij het doen. Zij houden rekening met u als opdrachtgever, maar ook met de bezoekers en gasten van de openbare ruimte. Een soepel en efficiënt herstel is waar zij voor staan, terwijl de veiligheid gewaarborgd blijft. Ons team houdt tijdens de werkzaamheden de openbare ruimte goed in de gaten zodat ongelukken, misstanden en klachten zoveel mogelijk worden vermeden.

Wij zorgen dat de openbare ruimte zo toegankelijk mogelijk blijft en beperken zo de overlast.

Afb. 1 Wij zorgen dat de openbare ruimte zo toegankelijk mogelijk blijft en beperken zo de overlast.

Snel, sneller, snelst

Openbare ruimtes worden de hele dag door gebruikt en zijn vrij toegankelijk. Het is daarom des te meer van belang dat er snel wordt ingegrepen bij calamiteiten. Daarom zijn wij 24/7 per dag bereikbaar en schakelen wij na een melding zo snel mogelijk een specialistisch team in om de calamiteit te verhelpen. Wij werken door heel Nederland. Ons wagenpark is voorbereid op bijna elke situatie, maar toch stemmen we, alvorens we beginnen te rijden, de situatie nog even met u af zodat we écht niets vergeten. Geen calamiteit is immers hetzelfde.

Heeft u op dit moment te maken met een calamiteit waarbij u onze hulp goed kunt gebruiken? Neem dan snel en vrijblijvend contact met ons op.

Een noodgeval? Bellen gaat sneller: 088 – 888 5060

Stuur ons een bericht

Deel onze calamiteiten diensten omtrent openbare ruimtes op social!

Gerelateerd

De voordelen van onze diensten

 • Geen logge organisatie
 • Complete dienstverlening
 • Eén aanspreekpunt
 • Wij denken met u mee
 • Alles onder één dak
 • 24/7 bereikbaar

Snelle vraag?

Voor een snelle reactie kunt u het beste
telefonisch contact met ons opnemen,

088 – 888 5060

Bereikbaar voor calamiteiten