Industrie

Veiligheid staat binnen de industrie op de eerste plaats, ook in geval van calamiteiten. Tegelijkertijd moet het werk gewoon doorgaan en elke vorm van hinder moet geminimaliseerd worden. Kradon begrijpt dit en denkt en beweegt mee met uw organisatie.

5 belangrijkste voordelen

 • Wij zijn 24/7 bereikbaar

 • Volledige ontzorging

 • Zeer snelle responstijd

 • Wij zorgen ook voor de juiste / eerlijke schadevergoeding

 • Schoonmaken, reconditioneren en herstellen

Calamiteiten en Industriële bedrijfsprocessen

Industriële bedrijfsprocessen zijn meestal behoorlijk complex. Door deze complexiteit kan een calamiteit erg ongelegen komen. Denk bijvoorbeeld aan een complete stop van het fabricageproces vanwege een waterschade. Dit moet zo snel en goed mogelijk opgepakt worden, juist in de industrie. Wij zijn met ons team van specialisten het juiste aanspreekpunt. Wij verliezen uw belangen geen moment uit het oog en werken actief aan de meest efficiënte oplossing, waarbij u zo min mogelijk hinder ondervindt.

Zorg samen met Kradon voor minimaal overlast tijdens calamiteiten.

Afb. 1 Zorg samen met Kradon voor minimaal overlast tijdens calamiteiten.

Calamiteiten en herstel

Heeft u te maken met een brandschade in een van de ruimtes binnen uw bedrijf? Onze calamiteiten diensten zijn 24/7 bereikbaar en zorgen voor snelle noodoplossingen, zodat er niet nog meer schade ontstaat. Ons team van schadeherstel zal de ruimte vervolgens helemaal schoonmaken, reconditioneren en herstellen, zodat u de ruimte snel weer optimaal kunt gebruiken.

Een hele complete dienstverlening

Wanneer u met een calamiteit te maken krijgt, dient u uw verzekeraar in te schakelen. De expert van de verzekeraar komt langs om te schade te inventariseren en een schaderapport op te maken. Tijdens dit proces hoeft u er niet alleen voor te staan. U staat minder sterk en juist in de industrie kan dat een bijzonder kostbare aangelegenheid worden.

Wij schakelen direct één van onze partners in. Een contra-expertisebureau met kennis van zaken. De contra expert doet eigen, onafhankelijk onderzoek naar de schade. Zijn bevindingen worden vergeleken met die van de schade-expert en daaruit vloeit de juiste schadevergoeding voort.

U betaalt niets extra’s voor een contra expert. Het is wettelijk zo geregeld dat u recht hebt op een contra expert. De kosten hiervan worden gedeclareerd bij uw verzekeraar. Het heeft altijd zin om vrijblijvend contact op te nemen met Kradon.

Een noodgeval? Bellen gaat sneller: 088 – 888 5060

Stuur ons een bericht

Deel onze calamiteiten diensten omtrent de industrie op social!

Gerelateerd

De voordelen van onze diensten

 • Geen logge organisatie
 • Complete dienstverlening
 • Eén aanspreekpunt
 • Wij denken met u mee
 • Alles onder één dak
 • 24/7 bereikbaar

Snelle vraag?

Voor een snelle reactie kunt u het beste
telefonisch contact met ons opnemen,

088 – 888 5060

Bereikbaar voor calamiteiten