Hospitality & leisure

U wilt uw gasten een fantastische beleving bieden in uw hotel, park, restaurant of op de camping. Wij kunnen ons volledig vinden in het optimaliseren van klantervaringen. Een belangrijk, maar minder prettig onderdeel, is ook het voorbereid zijn op eventuele calamiteiten. Werkt u al samen met een calamiteiten partner?

5 belangrijkste voordelen

 • Wij zijn 24/7 bereikbaar

 • Volledige ontzorging

 • Zeer snelle responstijd

 • Wij zorgen ook voor de juiste / eerlijke schadevergoeding

 • Schoonmaken, reconditioneren en herstellen

Wij begrijpen u

Wij lossen de calamiteiten op binnen uw onderneming. Denk bijvoorbeeld aan waterschade in de keuken van uw restaurant. Ons team van specialisten is snel ter plaatse en gaat kordaad aan de slag, zodat uw keuken door kan blijven draaien en uw gasten er zo min mogelijk van zullen merken. Wij begrijpen de impact van een calamiteit op de bedrijfsvoering. Iets waar we als geen ander rekening mee houden en waarom wij 24/7 bereikbaar zijn.

Alles geregeld bij 1 partij

Van de schadevergoeding tot aan het herstel van bijvoorbeeld de brandschade in een hotelkamer, wij regelen het allemaal. Het is voor u niet nodig om hiermee bezig te zijn. Geef het over aan de specialisten van A&D Calamiteiten Service, want zij hebben ruime ervaring en beschikken over veel kennis. In samenwerking met onze partners ontzorgen wij u van begin tot eind. Wij zijn uw enige aanspreekpunt en dat is wel zo handig. In geval van een calamiteit meldt u deze bij ons en wij lossen het op. Zo simpel en efficiënt kan het zijn.

Wees goed voorbereid en zorg dat uw restaurant, hotel of bar minimaal in geval van calamiteiten slechts minimaal overlast ondervindt.

Afb. 1 Wees goed voorbereid en zorg dat uw restaurant, hotel of bar minimaal in geval van calamiteiten slechts minimaal overlast ondervindt.

Met de puntjes op de i

Niet alleen werkt dit velen malen efficiënter voor u, ook schakelt u een partij in die écht goed is in wat zij doen. Onze specialisten zijn accuraat en zetten de puntjes op de i. Zij leveren maatwerk, zijn snel op locatie, maken duidelijke afspraken en stellen veiligheid en kwaliteit voorop. A&D Calamiteiten Service is geen logge organisatie maar werkt vlot met korte communicatielijnen en dat is wel zo fijn in geval van een calamiteit.

Heeft u te maken met een calamiteit binnen de hospitality & leisure? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij voorzien u graag van alle antwoorden en staan u bij met raad en daad.

Een noodgeval? Bellen gaat sneller: 088 – 888 5060

Stuur ons een bericht

Deel onze calamiteiten diensten omtrent hospitality & leisure op social!

Gerelateerd

De voordelen van onze diensten

 • Geen logge organisatie
 • Complete dienstverlening
 • Eén aanspreekpunt
 • Wij denken met u mee
 • Alles onder één dak
 • 24/7 bereikbaar

Snelle vraag?

Voor een snelle reactie kunt u het beste
telefonisch contact met ons opnemen,

088 – 888 5060

Bereikbaar voor calamiteiten