Sectoren

Van Woningcorporaties, Hospitality & Leisure t/m Zorg & Welzijn, wij bieden hulp in vrijwel elke denkbare sector. Lees hieronder hoe Kradon goed van dienst kan zijn in de verschillende sectoren.

Hospitality & leisure

Optimaliseer uw klantervaring, ook in geval van calamiteiten. Waterschade in uw hotel of restaurant? Wij komen direct voor u in actie en zijn 24/7 bereikbaar. Zo bent u altijd goed voorbereid.

Industrie

Het werk moet doorgaan en elke vorm van hinder moet geminimaliseerd worden. Tegelijkertijd staat de veiligheid voorop. Kradon beweegt mee met uw industriële processen.

Onderwijs

Een kapot raam in het klaslokaal of waterschade door een brandspuit die is opengezet, wij zijn er klaar voor. Wij maken schoon, reconditioneren en herstellen de schade in en om onderwijsfaciliteiten.

Openbare ruimte

Een openbare ruimte moet altijd bezoekers en gasten kunnen verwelkomen, ongeacht de calamiteit. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat tijdens een calamiteit het winkelcentrum toegankelijk blijft.

Overheid

Communicatie met alle betrokken partijen voor een soepele schadeafhandeling. Effectief en efficiënt werken waarbij de veiligheid van ons en de burgers centraal staat, daar zetten wij ons maximaal voor in.

Particulier

Water- en brandschade in de woning zijn voor de particulier de meest ingrijpende calamiteiten. Daarbij is goede hulp nodig. Hulp waar u van op aan kunt en dat nét een beetje extra bied.

Retail

Veel ongemak en omzetverlies. Het is van belang dat er kordaat wordt gehandeld, zodat de calamiteit snel wordt opgelost en de winkel zo snel mogelijk weer geopend kan worden.

Woningcorporatie

Als woningcorporatie wilt u altijd voorbereid zijn op calamiteiten. Neem bijvoorbeeld waterschade in een appartement. Dit moet opgelost worden door betrokken professionals die weten wat ze doen.

Zakelijke dienstverlening

Het draait helemaal om efficiënt werken. Wij begrijpen dat u niet gestoord wilt worden in uw dagelijkse werkzaamheden. Daarom proberen wij u en uw personeel zoveel mogelijk door te laten werken.

Zorg & welzijn

Of het nu gaat om een waterschade in de sanitaire ruimte of een brandschade bij de entree van uw zorgcomplex, wij zorgen voor een snelle en kwalitatieve oplossing en houden rekening met de veiligheid.

Deel onze hulp aan verschillende sectoren op social!

De voordelen van onze diensten

  • Geen logge organisatie
  • Complete dienstverlening
  • Eén aanspreekpunt
  • Wij denken met u mee
  • Alles onder één dak
  • 24/7 bereikbaar

Snelle vraag?

Voor een snelle reactie kunt u het beste
telefonisch contact met ons opnemen,

088 – 888 5060

Bereikbaar voor calamiteiten