Woningontruiming

Wanneer u te maken krijgt met een flinke schade, kan het voorkomen dat de woning (deels) ontruimt moet worden zodat er geen verdere gevolgschade ontstaat en de schade hersteld kan worden. Een woningontruiming zal alleen plaatsvinden wanneer het écht niet anders kan. Het laatste dat u wil is het verhuizen van uw spullen. 

Woningontruiming bij waterschade

In geval van waterschade is het meestal nodig om de begane grond te ontruimen. Vooral wanneer er sprake was van een laag water waardoor een groot deel van de inboedel schade heeft opgelopen. Niet de hele woning hoeft dan te worden ontruimt. Wanneer er niets aan de hand is op de bovenverdiepingen, kan daar ook inboedel van de begane grond naartoe worden verplaatst. Inboedel met schade nemen wij meestal mee naar onze tijdelijke opslag voor herstel wanneer dit mogelijk is. Door middel van een (gedeeltelijke) woningontruiming proberen wij ook ruimte vrij te maken voor het herstel van uw opstal, bijvoorbeeld de muren, plafonds en vloeren.

Woningontruiming bij brandschade

Bij brandschade komt het vaker voor dat een hele woning ontruimt moet worden. Dit komt omdat rook en roet vaak overal in de woning terecht komt op muren, plafonds, vloeren en inboedel. Dit alles moet hersteld worden. De inboedel herstellen wij in onze tijdelijke opslag en tegelijkertijd hebben wij de ruimte om de woning te herstellen indien wij ook ingeschakeld worden voor het schadeherstel.

Woningontruiming zonder schade

Het kan ook voorkomen dat er geen sprake is van een schade maar dat een woningontruiming toch moet plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan een overlijden of het noodgedwongen opzeggen van een woning. Ook dan staat Kradon voor u klaar.

Een woningontruiming bij grote schade is onderdeel van onze dienstverlening.

Afb. 1 Een woningontruiming bij grote schade is onderdeel van onze dienstverlening.

Zorgvuldig te werk

Onze specialisten gaan nauwkeurig te werk tijdens de woningontruiming. Iedere situatie is anders, maar wij begrijpen dat u spullen waardevol voor u zijn. Daarom gaan onze specialisten zeer zorgvuldig te werk om verdere schade zo veel mogelijk te beperken.

U staat bij ons centraal

Onze medewerkers houden rekening met u. Wij zijn er om u te helpen en om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Ontzorgen betekent bij ons niet dat u niets te vertellen hebt. Wij luisteren naar uw wensen en aandachtspunten en zetten ons in voor uw volle tevredenheid. U staat centraal zonder zelf het werk te hoeven doen. Dat is iets waar u niet aan hoeft te denken.

Waarom ons inschakelen?

 • Wij zijn 24/7 bereikbaar bij calamiteiten en zijn snel ter plaatse

 • Professionals die weten van aanpakken

 • U heeft één aanspreekpunt

 • In geval van schade brengen wij uw inboedel na het schadeherstel weer terug

 • U kunt ons ook inschakelen voor het schadeherstel. Zo heeft u alles onder één dak, wel zo makkelijk.

 • Wij gaan u niet voorbij en zetten ons in voor uw volle tevredenheid

 • Wij hebben een tijdelijke opslag die goed beveiligd is met cameratoezicht

Een noodgeval? Bellen gaat sneller: 088 – 888 5060

Stuur ons een bericht

Deel onze diensten over woningontruiming op social!

Gerelateerd

De voordelen van onze diensten

 • Geen logge organisatie
 • Complete dienstverlening
 • Eén aanspreekpunt
 • Wij denken met u mee
 • Alles onder één dak
 • 24/7 bereikbaar

Snelle vraag?

Voor een snelle reactie kunt u het beste
telefonisch contact met ons opnemen,

088 – 888 5060

Bereikbaar voor calamiteiten