Waterschade herstellen

Waterschade herstellen is iets dat grondig moet gebeuren. Water dringt namelijk door tot in de kleinste kiertjes. U kunt bijvoorbeeld de vloer laten herstellen van de waterschade, maar als de ondervloer niet goed gecontroleerd wordt, bestaat er kans op het onstaan van schimmel en houtrot. Dat is niet wat u wilt.

Uw waterschade herstellen met zo min mogelijk overlast

Indien mogelijk willen wij ervoor zorgen dat u zo min mogelijk overlast heeft van het herstellen van de waterschade. Natuurlijk is de mate van overlast afhankelijk van de omvang van de schade. Onze specialisten zetten zich voor u in en willen u volledig ontzorgen zodat u verder kunt met waar u in de eerste instantie mee bezig was.

Wij herstellen uw opstal én inboedel

Niet alleen herstellen wij uw woning of bedrijfspand, ook herstellen wij indien mogelijk uw inboedel. Wij zorgen ervoor dat uw onbeschadigde en herstelde inboedel in onze tijdelijke opslag terecht komt. Hiervoor hoeft u niets te doen. Vervolgens gaan wij aan de slag met uw opstal. Wanneer dit volledig is afgerond zorgen wij dat uw herstelde en onbeschadigde inboedel weer bij u terug komt.

Dit doen wij bij het herstel van waterschade

 • Ten eerste kijken wij of u nog in de woning of onderneming kunt verblijven. Zo niet, dan regelen wij een tijdelijk onderkomen.
 • Wij zorgen voor de eerste (nood)oplossingen zodat verdere schade tot een minimum beperkt wordt. Bijvoorbeeld door het wegvoeren van het water.
 • Vervolgens gaan wij de schade en de gevolgschade grondig inventariseren. Hierbij kijken we verder dan de oppervlakkige schade. Op basis daarvan wordt er een plan van aanpak opgemaakt die wij met u zullen bespreken.

 • Wij verwijderen de inboedel uit de ruimte naar onze tijdelijke opslag en gaan nogmaals de opstalschade inventariseren, maar nu samen met een contra expert die voor uw belangen opkomt.

 • We zetten professionele drogers in om de waterschade te drogen.

 • We starten met het herstellen van de waterschade.

 • Tot slot evalueren we samen met u of de schade geheel naar wens is hersteld.

Waterschade aan uw plafond, muur of vloer? Hoe groot of klein de schade ook is, wij zorgen voor volledig herstel.

Afb. 1 Waterschade aan uw plafond, muur of vloer? Hoe groot of klein de schade ook is, wij zorgen voor volledig herstel.

Hulp van begin tot eind

Wij bieden écht hulp van begin tot eind. Wij gaan verder dan de gemiddelde schadehersteller. Uw schade brengt veel onkosten met zich mee en wij willen met behulp van onze partner er zeker van zijn dat u al deze onkosten vergoed krijgt van uw verzekeraar. Daarom zetten wij onze partner in de contra expertise in. U betaalt niets voor deze diensten omdat de kosten voor de contra expertise worden betaald door uw verzekering. Dit is vastgesteld in de Nederlandse wet zodat gedupeerden sterker staan tegenover de verzekeraar.

Geen uitdaging te groot

Onze specialisten van schadeherstel gaan geen enkele uitdaging uit de weg en hebben al veel ervaring met het herstellen van waterschade. Of het nu gaat om een complete overstroming van uw woning of bedrijfspand, wij begrijpen uw overlast en dat motiveert ons allen om ons voor de volle 100% in te zetten.

Zoekt u ook naar een partij om uw waterschade te herstellen? Wij staan 24/7 klaar voor calamiteiten. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op en laat u ook ontzorgen.

Een noodgeval? Bellen gaat sneller: 088 – 888 5060

Stuur ons een bericht

Deel onze hersteldiensten voor waterschade op social!

Gerelateerd

De voordelen van onze diensten

 • Geen logge organisatie
 • Complete dienstverlening
 • Eén aanspreekpunt
 • Wij denken met u mee
 • Alles onder één dak
 • 24/7 bereikbaar

Snelle vraag?

Voor een snelle reactie kunt u het beste
telefonisch contact met ons opnemen,

088 – 888 5060

Bereikbaar voor calamiteiten