Waterschade drogen

Alvorens een waterschade kan worden hersteld, moeten we eerst de waterschade drogen. Met de juiste apparatuur kan dit, afhankelijk van de omvang van de schade, binnen aanzienlijke tijd worden gerealiseerd. Wanneer een waterschade niet snel wordt gedroogd, zal er schimmel en houtrot kunnen ontstaan. Kradon is 24/7 beschikbaar en is snel ter plaatse.

Drogen met speciale apparatuur

Kradon beschikt over speciale apparatuur om uw waterschade te drogen. In geval van een overstroming wordt het water eerst afgevoerd. Vervolgens wanneer al het water weg is, worden veelal grote drogers gebruikt. Deze drogers worden strategisch geplaatst voor de meest optimale luchtstroom. Het vocht wordt uit het huis gedreven omdat het anders zal kunnen leiden tot schimmelvorming.

Snel handelen is de beste oplossing

Wanneer er waterschade aan het ontstaan is, dient u als eerste de bron van de lekkage op te sporen en te verhelpen. Lukt dit niet, handel dan snel door een loodgieter te bellen of het Kradon alarmnummer: 088 – 888 5060. Wij komen dan snel ter plaatse en bieden de eerste noodhulp. Zo kunt u voorkomen dat u met uw enkels in het water komt te staan waardoor het drogen van de waterschade ook een stuk sneller kan verlopen.

Waarom door ons uw waterschade laten drogen?

 • Wanneer u ons inschakelt, worden de kosten vaak vergoed door uw verzekeraar. Zo ook de elektriciteitskosten voor het drogen van de waterschade

 • Wij zijn snel ter plaatse en 24/7 bereikbaar op 088 – 888 5060

 • Waterschade drogen gaat schimmelvorming en houtrot tegen

 • U bespaart flink op de herstelkosten
 • U bent als verzekerde verplicht om de schade zo veel mogelijk te beperken

 • Wij kunnen meer voor u betekenen dan enkel het drogen. Bijvoorbeeld helpen om de waterschade te herstellen.

Wij kunnen uw vloer drogen na waterschade met behulp van speciale drogers.

Afb. 1 Uw waterschade drogen wij met behulp van speciale drogers.

Meer dan alleen waterschade drogen

Uiteraard kunt u er bij ons voor kiezen om alleen uw waterschade te laten drogen. Wij kunnen indien gewenst verder gaan dan dat door u geheel te ontzorgen wanneer u een waterschade hebt opgelopen. Dit doen wij vanaf de eerste schade inventarisatie tot en met de oplevering van uw herstelde woning of bedrijfspand. Het voordeel is dat u zelf niets hoeft te regelen en slechts één aanspreekpunt hebt. Ook regelen wij alles met uw verzekeraar zodat u daar weinig omkijken naar hebt.

Ontvangt u wel de juiste schadevergoeding?

Daarnaast gaan wij verder dan de gemiddelde calamiteiten dienstverlener. Wij schakelen namelijk ook een contra expertisebureau in zodat u de juiste schadevergoeding ontvangt waarmee u daadwerkelijk de schade mee kunt laten herstellen. Het komt namelijk nog te vaak voor dat gedupeerden een te lage schadevergoeding ontvangen waardoor de schade niet (volledig) hersteld kan worden, met alle gevolgen nadien.

Wilt u uw waterschade ook door Kradon laten drogen of bent u geïnteresseerd in een volledige ontzorging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een noodgeval? Bellen gaat sneller: 088 – 888 5060

Stuur ons een bericht

Deel dat wij waterschade kunnen drogen op social!

Gerelateerd

De voordelen van onze diensten

 • Geen logge organisatie
 • Complete dienstverlening
 • Eén aanspreekpunt
 • Wij denken met u mee
 • Alles onder één dak
 • 24/7 bereikbaar

Snelle vraag?

Voor een snelle reactie kunt u het beste
telefonisch contact met ons opnemen,

088 – 888 5060

Bereikbaar voor calamiteiten