Stormschade

Stormschade komt vaak niet geheel onverwacht doordat we het weerbericht kunnen volgen, maar het is wel schrikken als het u overkomt. Wat moet u dan doen en waar kunt u terecht? Het eerste waar u aan denkt is uw verzekeraar en dat is een goede eerste stap.

5 belangrijkste voordelen

 • Wij zijn 24/7 bereikbaar

 • De juiste schadevergoeding zonder verassingen

 • Zeer snelle responstijd

 • Volledig herstel

 • Uw en onze veiligheid voorop

Stormschade en uw verzekeraar

Het is belangrijk dat u de stormschade zo snel mogelijk meldt bij uw verzekeraar, althans als u ervoor verzekerd bent. Niet alles is bij een stormschade verzekerd. Denk bijvoorbeeld aan waterschade als gevolg van openstaande ramen of deuren. Ook uw tuininrichting of de inboedel die u buiten hebt staan is meestal niet opgenomen in deze verzekering.

Stormschade is geen eenvoudige schade als het gaat om de vergoeding. Schakel hiervoor een onafhankelijke contra expert in. Wanneer u de schade door ons wilt laten herstellen, zullen wij een contra-expertisebureau inschakelen waarvan wij zeker weten dat zij in uw belang handelen. U betaalt niets voor deze diensten.

In geval van stormschade bent u bij ons verzekerd van de betere calamiteiten dienstverlening

Afb. 1 In geval van stormschade bent u bij ons verzekerd van de betere calamiteiten dienstverlening.

Stormschade herstellen

De schade zal eerst geïnventariseerd worden, waarna ons team van schadeherstel ingeschakeld wordt. Dat team zet zich in om de geleden schade volledig te herstellen. Daarbij wordt niet alleen de oppervlakkige schade hersteld, maar ook schade die niet direct zichtbaar is. Alles wordt van begin tot eind door Kradon gecoördineerd zodat alles vlekkeloos verloopt en uw tevredenheid gewaarborgd wordt.

Veiligheid voor alles

Tijdens de inventarisatie en het herstel van de stormschade stellen wij uw en onze veiligheid voorop. Vaak bestaat stormschade uit afgewaaide dakpannen of een boom die op een huis is gevallen. Hierdoor wordt er veel in de hoogte gewerkt volgens geldende veiligheidsmaatregelen. Wij gaan niet ondoordacht aan het werk, maar werken volgens hoge veiligheidsnormen. Dit doen wij niet alleen voor onze veiligheid, maar ook voor die van u.

Heeft u op dit moment te maken met deze vorm van schade? Schakel ons dan in. Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen of opmerkingen. Wij staan u met raad en daad terzijde!

Een noodgeval? Bellen gaat sneller: 088 – 888 5060

Stuur ons een bericht

Deel onze diensten omtrent stormschade op social!

Gerelateerd

De voordelen van onze diensten

 • Geen logge organisatie
 • Complete dienstverlening
 • Eén aanspreekpunt
 • Wij denken met u mee
 • Alles onder één dak
 • 24/7 bereikbaar

Snelle vraag?

Voor een snelle reactie kunt u het beste
telefonisch contact met ons opnemen,

088 – 888 5060

Bereikbaar voor calamiteiten