Inbraakschade

Inbraakschade, het is schrikken wanneer iemand die u niet kent ongewenst in uw woning is geweest. Niet alleen uw spullen, maar ook uw gevoel van veiligheid is verloren gegaan. Wij kunnen u helpen het gevoel van veiligheid terug te krijgen met behulp van onze calamiteitendiensten en schadeherstellers.

5 belangrijkste voordelen

 • Wij zijn 24/7 bereikbaar

 • De juiste schadevergoeding zonder verassingen

 • Zeer snelle responstijd

 • Calamiteiten diensten & schadeherstel

 • U bepaalt de mate van betrokkenheid

Inbraakschade bij de verzekeraar melden

Wanneer er bij u ingebroken is doet u aangifte bij de politie en belt u uw verzekeraar om de schade te melden. Het kan zijn dat de expert van de verzekeraar langs komt, maar soms is dat ook niet het geval. Bij inbraak is er vaak schade te vinden aan de opstal. Kapotte ramen, kozijnen en sloten. Uw verzekeraar moet dit inclusief het herstel ervan vergoeden. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de gestolen goederen.

Tijdens dit proces van herstel en vergoeding met uw verzekeraar kunt u ons ook inschakelen. Wij kunnen u van begin tot eind bijstaan. Tijdens de schademelding zetten wij een partner-expertisebureau in, zodat u de juiste schadevergoeding ontvangt. Dit is voor u helemaal kostenloos, omdat het wettelijk is geregeld dat de verzekeraar de door u inschakelde (contra) expert moet vergoeden. Vervolgens kunnen wij voor u aan de slag met het herstel van de schade.

Inbraakschade herstellen.

Onze calamiteiten diensten zorgen eerst voor snelle noodoplossingen wanneer maatwerk niet direct mogelijk is. Ons team van schadeherstel gaat vervolgens aan de slag. Tijdens het herstellen zorgen wij ervoor dat de stevigheid van de gebroken constructies weer als vanouds worden. Wij zorgen ervoor dat u zich weer veilig kunt voelen in uw eigen woning of onderneming.

Wij zorgen ervoor dat inbraakschade aan uw ruiten ook wordt hersteld.

Afb. 1 Wij zorgen ervoor dat inbraakschade aan uw ruiten ook wordt hersteld.

U bent bij ons aan het juiste adres

Wij leveren onze diensten door heel Nederland, zowel voor woningen als voor ondernemingen. Wij ontzorgen onze klanten maximaal. Onze klant bepaalt in hoeverre hij of zij betrokken wil zijn, maar wij zien u het liefst de dagelijkse gang van zaken weer oppakken, terwijl wij uw calamiteit(en) oplossen. Het is allemaal al vervelend genoeg voor u. Heeft u op dit moment ook te maken met een inbraakschade? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Een noodgeval? Bellen gaat sneller: 088 – 888 5060

Stuur ons een bericht

Deel onze diensten omtrent inbraakschade op social!

Gerelateerd

De voordelen van onze diensten

 • Geen logge organisatie
 • Complete dienstverlening
 • Eén aanspreekpunt
 • Wij denken met u mee
 • Alles onder één dak
 • 24/7 bereikbaar

Snelle vraag?

Voor een snelle reactie kunt u het beste
telefonisch contact met ons opnemen,

088 – 888 5060

Bereikbaar voor calamiteiten