Rook- en roetschade

Rook- en roetschade kan ontzettend snel ontstaan, ook wanneer de brand onder controle is gebleven. Het roet laat een grauwe waas achter op muren en plafonds en zorgt samen met de rook voor een branderige geur in de woning of het bedrijfspand. Niet alleen uw opstal, ook uw inboedel kan rook- en roetschade oplopen. Het reconditioneren is hiervoor de juiste oplossing.

Reconditioneren van uw inboedel

Wanneer we het hebben over reconditioneren dan praten we over het terugbrengen van uw spullen in oude staat. Denk aan meubilair of apparatuur. Voor het reconditioneren zijn vakmensen nodig die weten wat ze aan het doen zijn. Onze specialisten gaan vakkundig te werk voor het hoogst haalbare resultaat. Wij controleren en herstellen indien mogelijk uw apparatuur en al uw aangetaste inboedel. Reconditioneren betekent bij ons niet dat er zomaar even een doekje over wordt gehaald. Reconditioneren is het specialistisch reinigen van uw inboedel door middel van speciale technieken.

Het reconditioneren van uw opstal

Uw woning of bedrijfspand moet ook weer opgeknapt worden. Vaak zijn rook en roet overal te vinden en ruikt het naar een indringende brandlucht. Ons team van schadeherstel zorgt dat elk spoor van rook- en roet, zowel zichtbaar als onzichtbaar, volkomen verdwijnt en u er geen last meer van heeft zodat u weer kunt wonen of werken zoals u gewend was.

Wij houden rekening met u

Onze vakmensen doen alles in goed overleg met u, maar zullen proberen u zo min mogelijk te storen. Wij willen u namelijk ontzorgen. Dat betekent niet dat wij geheel onze eigen weg gaan en u nergens in betrekken. Ontzorgen betekent bij ons een juiste balans tussen overleg en aanpakken zodat u zo min mogelijk wordt gestoord en wij toch tot het gewenste resultaat kunnen komen. U staat bij ons, als klant, altijd centraal.

Dit doen wij bij rook- en roetschade

 • Ten eerste kijken wij of u nog in de woning of onderneming kunt verblijven. Zo niet, dan regelen wij een tijdelijk onderkomen.
 • Wij zorgen voor de eerste (nood)oplossingen zodat verdere schade tot een minimum beperkt wordt.

 • Vervolgens gaan wij de schade en de gevolgschade grondig inventariseren. Hierbij kijken we verder dan de oppervlakkige schade. Wij houden er bijvoorbeeld rekening mee dat rook en roet werkelijk overal indringt. Op basis daarvan wordt er een plan van aanpak opgemaakt die wij met u zullen bespreken.

 • Wij verwijderen de inboedel uit de ruimte naar onze tijdelijke opslag om deze bij ons op locatie te reconditioneren.

 • Tegelijkertijd gaan we nogmaals de opstalschade inventariseren, maar nu samen met een contra expert die voor uw belangen opkomt.
 • We zetten ons team van schadeherstel in om de rook- en roetschade bij u te herstellen.

 • Tot slot evalueren we samen met u of de schade geheel naar wens is hersteld.

Wij kunnen u helpen bij rook- en roetschade in een woning of bedrijfspand.

Afb. 1 Wij kunnen u helpen bij rook- en roetschade in een woning of bedrijfspand.

Veel of weinig rook- en roetschade? Wij staan voor u klaar

Het maakt niet uit of u veel of weinig rook- en roetschade hebt opgelopen in uw woning of bedrijfspand, u moet geholpen worden. Onze klantenservice is 24/7 beschikbaar voor calamiteiten en wij kunnen overal in Nederland snel op locatie zijn.

Heeft u ook te maken met rook- en roetschade? Laat u helpen door ons team van specialisten en bel ons vrijblijvend voor meer informatie op: 088 – 888 5060 of stuur een bericht met onderstaand formulier.

Een noodgeval? Bellen gaat sneller: 088 – 888 5060

Stuur ons een bericht

Deel deze informatie over rook- en roetschade op social!

Gerelateerd

De voordelen van onze diensten

 • Geen logge organisatie
 • Complete dienstverlening
 • Eén aanspreekpunt
 • Wij denken met u mee
 • Alles onder één dak
 • 24/7 bereikbaar

Snelle vraag?

Voor een snelle reactie kunt u het beste
telefonisch contact met ons opnemen,

088 – 888 5060

Bereikbaar voor calamiteiten