Brandschade herstellen

Een brandschade herstellen is geen eenvoudige klus. U hebt namelijk niet alleen te maken met het schadeherstel van muren en plafonds. Altijd is er wel sprake van een brandgeur. Kradon helpt u met het volledige herstel van de brandschade, ook de geur. Onze specialisten zorgen ervoor dat er niets meer te zien en te ruiken is van de brandschade.

Wij gaan verder dan het oog ziet

Om een brandschade te herstellen is het belangrijk dat er niet alleen gekeken wordt naar de oppervlakkige schade maar ook naar de onderliggende schade. Is de constructie nog 100% of moet dit gerepareerd worden? Wij controleren alles zeer zorgvuldig zodat u na het herstel weer veilig kunt wonen of werken.

Brandschade herstellen en uw verzekeraar

Meestal zijn onze diensten gedekt bij uw verzekeraar. Natuurlijk controleren wij dit voor u voordat wij beginnen met het herstellen van de brandschade, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Ook schakelen wij onze partner in de contra expertise in om na te gaan of u wel de juiste schadevergoeding van uw verzekeraar ontvangt. Ontvangt u te weinig schadevergoeding, dan wordt u daar ook mee geholpen. Deze extra diensten zijn voor u verder kosteloos.

Iedere verzekerde in Nederland heeft recht op een contra expert. De kosten hiervoor worden gedeclareerd bij uw verzekeraar. De Nederlandse overheid heeft dit wettelijk zo bepaald zodat gedupeerden niet meer zwak hoeven te staan tegenover de verzekeraar.

Dit doen wij bij het herstel van brandschade

 • Als eerste kijken wij of u nog in de woning of onderneming kunt verblijven. Zo niet, dan regelen wij een tijdelijk onderkomen.

 • Wij zorgen voor de eerste (nood)oplossingen zodat verdere schade tot een minimum beperkt wordt. Bijvoorbeeld het afsluiten van deuren en ramen.

 • Vervolgens gaan wij de schade en de gevolgschade grondig inventariseren. Hierbij kijken we verder dan de oppervlakkige schade. Op basis daarvan wordt er een plan van aanpak opgemaakt die wij met u zullen bespreken.

 • Wij verwijderen de inboedel uit de ruimte naar onze tijdelijke opslag en gaan nogmaals de opstalschade inventariseren, maar nu samen met een contra expert die voor uw belangen opkomt.

 • We zetten ons team van schadeherstel in om de brandschade compleet te herstellen.

 • Tot slot evalueren we samen met u of de schade geheel naar wens is herstelt.

Wij kunnen niet alleen brandschade herstellen aan plafonds en muren, ook uw inboedel kunnen wij reconditioneren.

Afb. 1 Wij kunnen niet alleen brandschade herstellen aan plafonds en muren, ook uw inboedel kunnen wij reconditioneren.

Kleine of grote brandschade? Wij staan voor u klaar

Of het nu gaat om een woning, een kantoorpand of een boerderij die is afgebrand, wij kunnen u met een team van specialisten per direct ontzorgen. Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar voor calamiteiten. De diensten die wij aanbieden zijn zeer compleet en sluiten naadloos op elkaar aan zodat u van begin tot eind door ons geholpen kunt worden en waarbij u slechts één aanspreekpunt hebt.

Uw aanspreekpunt regelt werkelijk alles omtrent het volledige herstel van uw brandschade en u kunt met vragen, overleg of opmerkingen altijd bij hem of haar terecht. Heeft u ook te maken met een kleine of grote brandschade? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een noodgeval? Bellen gaat sneller: 088 – 888 5060

Stuur ons een bericht

Deel onze hersteldiensten voor brandschade op social!

Gerelateerd

De voordelen van onze diensten

 • Geen logge organisatie
 • Complete dienstverlening
 • Eén aanspreekpunt
 • Wij denken met u mee
 • Alles onder één dak
 • 24/7 bereikbaar

Snelle vraag?

Voor een snelle reactie kunt u het beste
telefonisch contact met ons opnemen,

088 – 888 5060

Bereikbaar voor calamiteiten