Brandschade

Bij brandschade weet u even niet wat u overkomt. Naast de materiële schade is er meestal ook sprake van emotionele schade. Het lijkt uitzichtloos en u weet niet goed wat te doen. Het is in geval van brandschade verstandig om zo snel mogelijk contact op te nemen met uw verzekeraar.

5 belangrijkste voordelen

 • Wij zijn 24/7 bereikbaar

 • De juiste schadevergoeding zonder verassingen

 • Zeer snelle responstijd

 • Schoonmaken, reconditioneren en herstellen

 • U bepaalt de mate van betrokkenheid

Brandschade bij de verzekeraar melden

In geval van een inboedelverzekering of een brandverzekering is het verstandig om uw verzekeraar zo snel mogelijk in te schakelen. Laat het daar echter niet bij! Schakel ook een contra expert in om zeker te zijn van een juiste schadevergoeding. Het inzetten van een contra expert is kostenloos en u staat hierdoor sterker tegenover de verzekeraar, waardoor u bijna altijd een hogere schadevergoeding ontvangt.

Wanneer u ons inschakelt voor het ruimen en herstellen van uw brandschade kijken wij tevens of u al een contra expert hebt ingeschakeld. Zo niet, dan schakelen wij, in overleg met u, een van de bekendste contra expertisebureau’s van Nederland in. Zo weten wij zeker dat u écht goed geholpen wordt en dat er écht rekening wordt gehouden met uw belangen.

Brandschade schoonmaken en reconditioneren

Nadat we de schade goed hebben geïnventariseerd beginnen wij met het schoonmaken en reconditioneren van uw inboedel. Soms ziet het er allemaal nog goed uit maar toch is het dan belangrijk om dit schoon te maken in verband met de brandgeur. Om de brandgeur te verwijderen hebben wij de beschikking over professionele schoonmaakmiddelen en een ozonkamer. Deze kamer zorgt ervoor dat de brandgeur verdwijnt door middel van een speciaal chemisch proces.

Apparatuur, meubels en alle andere inboedel wordt gecontroleerd, zodat u weer in uw woning kunt wonen alsof er nooit brand heeft plaatsgevonden. Wij proberen u tijdens dit proces van schoonmaken en reconditioneren zoveel mogelijk te ontzorgen. Echter, u bepaalt zelf de mate van uw en onze betrokkenheid.

Brandschade herstellen

Na het schoonmaken en reconditioneren van de brandschade aan uw inboedel is er bijna altijd sprake van rook- en roetaanslag op muren en plafonds. Als er bijvoorbeeld een keukenbrand heeft plaatsgevonden kan de hele benedenverdieping beslagen zijn met rook- en roetaanslag. Dit kan worden hersteld door ons team van schadeherstel. In overleg met u herstellen we de brandschade snel en grondig. Tijdens het herstel kijken we ook naar de constructie van de opstal en indien dit aangetast is, wordt dit uiteraard ook direct herstelt.

Brandschade op muren en plafonds.

Afb. 1 Brandschade op muren en plafonds.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij om uw brandschade te herstellen, maar weet u nog niet zeker welke? U kunt ons vrijblijvend een bericht sturen of bellen voor meer vrijblijvende informatie omtrent onze diensten. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Een noodgeval? Bellen gaat sneller: 088 – 888 5060

Stuur ons een bericht

Deel onze diensten omtrent brandschade op social!

Gerelateerd

De voordelen van onze diensten

 • Geen logge organisatie
 • Complete dienstverlening
 • Eén aanspreekpunt
 • Wij denken met u mee
 • Alles onder één dak
 • 24/7 bereikbaar

Snelle vraag?

Voor een snelle reactie kunt u het beste
telefonisch contact met ons opnemen,

088 – 888 5060

Bereikbaar voor calamiteiten