Schade

Van waterschade tot brandschade en inbraakschade, geen enkele schade komt gelegen. Wij kunnen u ondersteuning bieden bij deze schades. Heeft u een andere schade? Aarzel dan niet om toch even contact met ons op te nemen.

Waterschade

Bij waterschade kijken wij verder dan alleen de oppervlakkige schade. Wij regelen het schoonmaken, reconditioneren en het herstel. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat u de juiste schadevergoeding ontvangt. Een zeer complete dienstverlening.

Brandschade

Van het inventariseren tot en met het schoonmaken en reconditioneren van uw inboedel, hiervoor kunt u bij ons terecht. Ook herstellen wij de gevolgen van een brandschade alsof er nooit een brand heeft plaatsgevonden.

Lekkage

Lekkage, u weet niet waar het vandaan komt en het vraagt expertise om dit op te sporen. Onze specialisten laten u precies zien waar het probleem ligt en hoe het verholpen kan worden. Snel handelen voorkomt meer schade.

Stormschade

Stormschade vraagt vaak om extra veiligheid voor u en ons. Onze specialisten zijn goed voorbereid op het inventariseren en herstellen van een stormschade. Zij regelen het van begin tot eind en kunnen u volledig ontzorgen.

inbraakschade

U bent u niet alleen uw spullen kwijt maar ook uw gevoel van veiligheid. Laat ons u helpen uw gevoel van veiligheid zo snel mogelijk terug te krijgen met behulp van onze calamiteiten diensten en schadeherstel.

Contra expertise

Vaak schakelt u alleen uw verzekeraar in om de schade de vergoeden maar dan staat u er niet zo sterk voor! Onze partner in de contra expertise is onafhankelijk en helpt u de juiste schadevergoeding te ontvangen. Kosteloze bijstand met raad en daad.

Deel onze hulp bij schade op social!

De voordelen van onze diensten

  • Geen logge organisatie
  • Complete dienstverlening
  • Eén aanspreekpunt
  • Wij denken met u mee
  • Alles onder één dak
  • 24/7 bereikbaar

Snelle vraag?

Voor een snelle reactie kunt u het beste
telefonisch contact met ons opnemen,

088 – 888 5060

Bereikbaar voor calamiteiten