Organisatie

Kradon zet zich in voor gedupeerden. Dit doen wij door te ondersteunen bij de afwikkeling van calamiteiten en schades. Wij gaan daarin verder dan onze concullega’s. Wij bieden u een compleet pakket.

Samenwerken maakt het compleet.

Wij zorgen niet alleen voor het oplossen van de schade. Ook kunnen wij, in samenwerking met onze partner in de contra expertise, ervoor zorgen dat u de juiste schadevergoeding ontvangt. Zo weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan, waardoor u de schade niet kunt herstellen.

Wij werken met meerdere partners samen, allen met hun eigen specialiteit om uw calamiteit / schade met de grootste zorg te verhelpen. Wij hebben specialisten met jarenlange en specifieke ervaring in dienst.

Slechts één aanspreekpunt

U krijgt één aanspreekpunt toegewezen. Wel zo handig! Zo weet u zeker dat alles goed geregeld wordt. Uw aanspreekpunt is op de hoogte van alles omtrent uw calamiteit / schade. Dát noemen wij pas korte lijnen.

Hoofdkantoor in het hart van Twente

Wij zijn te vinden in Almelo. Van hieruit rijden onze medewerkers door heel Nederland. Of u nu in Rotterdam, Maastricht of Groningen woont, wij staan voor u klaar!

Deel onze organisatie op social!

De voordelen van onze diensten

  • Geen logge organisatie
  • Complete dienstverlening
  • Eén aanspreekpunt
  • Wij denken met u mee
  • Alles onder één dak
  • 24/7 bereikbaar

Snelle vraag?

Voor een snelle reactie kunt u het beste
telefonisch contact met ons opnemen,

088 – 888 5060

Bereikbaar voor calamiteiten