Asbestsanering

Een asbestsanering kunt u het beste overlaten aan specialisten met verstand van zaken. Wij schakelen een team van specialisten in dat niets aan het toeval overlaat. Deze specialisten houden zich aan de veiligheidsvoorschriften voor u en henzelf. Een asbestsanering is een risicovolle klus. Laat het daarom aan Kradon over. Wij coördineren het verwijderen van asbest van begin tot eind.

4 belangrijkste voordelen

  • U loopt zelf geen risico

  • Inschakelen van deskundige professionals

  • Inventarisatie, verwijdering, controle, afvoering

  • De sanering wordt, in geval van schade, deels vergoed

Asbest verwijderen

Het verwijderen van asbest is geen makkelijke klus. Asbest verwijderen vormt een risico voor de gezondheid en wij raden daarom sterk af dit zelf te doen. Wist u dat er jaarlijks meer doden vallen wegens een besmetting met asbest dan in het verkeer? Ons team van specialisten inventariseert het asbest met de daaraan verbonden risico’s. Vervolgens verwijderen zij het asbest in daarvoor bestemde kledij en wordt het zeer zorgvuldig verpakt om verdere besmetting te voorkomen. Een eindcontrole vindt plaats en tot slot wordt het afgevoerd.

Asbest sanering kosten regelgeving

Soms komt ons team van calamiteiten diensten asbest tegen. In geval van schade valt de asbestsanering deels onder de schadeclaim en regelen wij dit met uw verzekeraar. Een deel van de kosten kan vaak gedeclareerd worden, maar dit is niet altijd het geval en dit wordt de komende jaren nog verder teruggedrongen. Indien u zelf de stap neemt om uw asbest te verwijderen, buiten een schade om, zullen wij de volledige kosten in rekening brengen.

Een typisch beeld van asbest op dak. Wacht niet te lang en laat het verwijderen!

Afb. 1 Een typisch beeld van asbest op dak. Wacht niet te lang en laat het verwijderen!

Asbest regelgeving

Wacht niet te lang! Asbestdaken worden per 2024 verboden. Wanneer u tot het laatste moment wacht kunt u verwachten dat de drukte oploopt en wellicht ook de prijzen bij verschillende dienstverleners. Voor de exacte regelgeving omtrent asbest verwijzen wij u naar de website van de rijksoverheid

Iedere sanering is maatwerk. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan via onderstaand contactformulier of bel ons geheel vrijblijvend.

Een noodgeval? Bellen gaat sneller: 088 – 888 5060

Stuur ons een bericht

Deel onze diensten omtrent asbestsanering op social!

Gerelateerd

De voordelen van onze diensten

  • Geen logge organisatie
  • Complete dienstverlening
  • Eén aanspreekpunt
  • Wij denken met u mee
  • Alles onder één dak
  • 24/7 bereikbaar

Snelle vraag?

Voor een snelle reactie kunt u het beste
telefonisch contact met ons opnemen,

088 – 888 5060

Bereikbaar voor calamiteiten